Vodoinštalatérske práce oprava wc a výmena potrubia.

Sme profesionálny tím, odborne spôsobilých pracovníkov v odbore vodoinštalatér bratislava a kúrenárstva. Vždy sa snažíme o čo najväčšiu odbornosť a profesionalitu a tak sú naši zamestnanci pravidelne školení a informovaní o nových možných metódach a technológiách. Pri našej práci dodávame a montujeme len zaručené, kvalitné a odskúšané materiály a využívame najmodernejšie technológie. Vždy sa snažíme o maximálnu spokojnosť našich zákazníkov, a preto ponúkame kompletné služby vodoinštalatér bratislava. Sme schopní sa Vám postarať o celkovú realizáciu projektu od poradenstva a návrh optimálneho riešenia, cez projekt, vypracovanie ponuky až po konečnú realizáciu a vykonanie diela. Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a s maximálnym úsilím. Ponúkame inštalatérske a kúrenárske práce.

vodar bratislava

Máme certifikáciu na montáž a revíziu protipožiarnych systémov, utesnenie prestupov potrubia a kabeláže v protipožiarnych úsekoch stavieb. Zaisťujeme rozvody teplej a studenej vody a čistenie odpado a oprava wc. Zameriavame sa na rekonštrukcie kúpeľní, výmeny stúpačiek, kúrenia z medi, plastov a ocele. Montujeme rozvody plynu z lisovanej medi, prípojky od plynomeru k odberným miestam. fóliu, ktorá zaisťuje potrebnú kyslíkovú bariéru. Tá zabraňuje prenikaniu kyslíka do vykurovacej vody, čím sa zvyšuje prevádzková bezpečnosť. Pri najpoužívanejších priemeroch 20 – 63 mm ide o neperforovanú fóliu, vďaka ktorej je možné zaistiť absolútnu kyslíkovú bariéru, pri priemeroch 75 mm až 110 mm sa používa perforovaná fólia, vďaka ktorej rúrka získava kyslíkovú bariéru presahujúcu požiadavky noriem DIN a EN. Zapájam podlahové top solárne kolektory, tepelné čerpadlá, kotolne a výmenníky. Poskytujem havarijné služby kúrenia, vody a odpadov,oprava wc. Ponúkame domové inštalatérske práce, zaisťujeme kúrenárske a plynoinštalatérske práce a vykonávame revízie plynu, dokončovacie práce a drobné stavebné úpravy. Zaisťujem havarijný servis.

vodoinstalater bratislava

Vykonávame všetky inštalatérske práce, rozvody vody, montáž kúrenia a kanalizácie, zapojenie sporákov, plynových kotlov, karmy, ohrievačov, práčok, umývačiek, prietokových ohrievačov a ohrievačov vody- vodoinštalatér bratislava .Vieme, ako na vodu, kúrenie aj plyn. Obrátiť sa na nás môžete s akoukoľvek požiadavkou na technické zabezpečenie budov. Pracujeme na rozvodoch v domoch, bytoch aj priemyselných objektoch. Inštalatérstvo, kúrenárske i plynárske práce, vodoinštalatér bratislava.


Author: admin

Just another HTMLy user.